Skoooolan (Pernilla)

Nu har vi hål som vanligt på tisdagar, känns rätt värt!
Men vi skriver ut fina bilder :D

Imorgon är den nationella i svenska och jag är inte taggaaad!
Skolan tar död på mig nu!



Kom sommar kom

PUSsss

hejaheja AIK!! (Amanda)

2-1 :S inte braaaaa!! Men kom igen nu aik!! Detta vinner ni!! Alltid gott med glass, hallon och chokladsås till hockey!


KOM IGEN AIK (Pernilla)

ikväll är det den sjunde och avgörande matchen i slutspelets kvartsfinal för aik och linköping! Hur kung vore det inte om aik vann, det är linköping som har all press på sig dom var innan säsongen segertippade och slutade 2:a i grundserien.

KOM IGEN SKELLEFTEÅ! =)

Lördag (Amanda)

Snart är det match och jag försöker verkligen känna peppen. Men just nu är jag bara trött och hungrig. Ikväll blir det PARTY och det är nått jag ser fram emot!.


Hårfärgning (Amanda)

Sitter just nu här med färg fulla håret och väntar på att tiden ska gå fortare så jag får tvätta ur det snarast och se resultatet. Färgen heter casting (Ljusgyllenbrun) Har använt samma färg men med ett annat märke förr så jag får hoppas att det blir fint :) Ser rätt så mörkt ut håret just nu men man vet aldrig hur det blir haha :D.

Tusaaan (Amanda)

Förlust för aik ikväll, som suuger mer änn allt !!! Men vafan vi tar matchen på lördag istället får jag hoppas annars är det slut för oss. Nu ska jag till Patrik och se Yesman och sen sussa. Nattinattiiii!!



Jag och mammsen i Danmark. Ge mig sommar NUUUUUU!!!

Dödensdag! (Pernilla)

Då var det torsdag igen då, på skolan betyder det att det är dödensdag men rätt FÅ lektioner. Men det är bara bita i det sura äpplet jag överlevde då denna dag i alla fall. Ikväll vankas det slutspelshockey för aik, skulle vara askalas med en vinst till ikväll sen avgöra hemma på lördag!

Om en timma är det nersläpp, hinner dock inte se så mkt eftersom min träning börjar klockan 20.00. Hur ska jag orka detta jag håller på somna redan nu......

Nee nu ska ja dricka upp min milkshake och vila ögongen lite!! pussss


jossaren!

Myskväll med Marre (Amanda)

Ikväll ska jag bara vara hos Marielle och ta det lungt, käka chips och mysaa. Vi har tänkt se den rätta för Rosing sen och även andra avenyn. Jag ska även sova här eftersom hon är ensam hemma. Blir nog mysigt och braa.. Pusselipuss.

Mums (A&P)


Dessa bikinisar blir det för oss i sommar :*

Rock'n roll (Amanda)


Amme&Pöörn

hejhejhallå (Pernilla)

Åh nu är skolan igång igen..känns tungt efter tre veckor av apu och en vecka sportlov. Började dagen med att försova mig, så har inte käkat någon frukost tur det är lunch om en kvart!

Amme är och har betygssnack nu haha sen ska vi gå och äta! Sen efter lunch måste vi nog jobba lite med vårat projektarbete DET SUGER eller vi är sämst=)


snygga amme=)

ge oss sommar, sol och grönt gräs nu!!

pusss

Tisdag&Skola (Amanda)

Jag är redan less skolan och är endå bara inne på dag 2. Fyy tuusan!.


Pernilla

Puss (Amanda)


Söndagsöndag(Amanda)

Ikväll ska jag ta det lungt och mysa med Marielle men hon är sååå seeeg på att duscha och äta så just nu sitter jag och kollar runt lite. Hittade ett par skor från Nelly.com som är riktigt snygga. Längtar till sommaren så man kan börja tjäna lite pening och shoppaa.. Jag och Pernilla funderar på att fara utomlands innan skolavslutningen istället för att fara på balen. Sen kanske vi ska till Umeå och shoppa någon dag på påsklovet kanske tillochmed bo på hotell en natt.


Marre och jag i hemavan :*


Jag och malin i Umeå på hotellet


Jag och Pillan

Äntligen hemmaaaaa!!! (Amanda)

Satan så skönt det är att vara hemma nu!  Men jag kan lova att jag har haft riktigt kul och att veckan har spårat mer än allt! Känner mig rätt så bakis eftersom vi druckit varje kväll :) Men det har varit kul har träffat massa roliga människor från umeå och lite här och var !


RSS 2.0